Комедиантките Ейми Шумър, Реджина Хол и Уанда Сайкс ще са водещи

...
Комедиантките Ейми Шумър, Реджина Хол и Уанда Сайкс ще са водещи
Коментари Харесай

Три комедиантки водят Оскарите. Кои са те

Комедиантките Ейми Шумър, Реджина Хол и Уанда Сайкс ще са водещи на тазгодишната гала по връчване на премиите " Оскар ", оповестява продуцентът Уил Пакър.

" Ще има доста изненади! Очаквай непредвиденото! ", казва Пакър, който е провел редица срещи през последните седмици, пробвайки се да откри вярната рецепта за най-голямата киновечер в Холивуд.

" Искаме хората да се настроят да се забавляват добре ", споделят в изказване Хол, Шумър и Сайкс, предава ladyzone. 

В неделя Шумър разгласява изложба в Инстаграм профила си с някои от най-паметните моменти в своята кариера, които бяха съпроводени от думите " Идва огромна занимателна вест ".

Тази година почитателите на седмото изкуство ще могат да гласоподават за обичания си филм в Туитър - без значение дали лентата е била номинирана в категорията за най-хубав филм, оповестява " Холивуд рипортър ".

Зрителите ще могат да употребяват хаштага #OscarFanFavourite, а филмът, събрал най-вече гласове до 3 март, ще бъде отличен на церемонията по връчване на " Оскар " -ите.

Tрима от гласувалите в обществената мрежа ще могат да участват на идната гала в Лос Анжелис през 2023 година, като разноските ще бъдат поети от Академията за кино изкуство и просвета в Съединени американски щати. 

Така членовете на Академията няма да бъдат единствените, които гласоподават за обичаните си филми преди връчване на 94-ите награди " Оскар ".

Церемонията по връчване на премиите " Оскар " ще бъде излъчена онлайн по телевизия ABC на 27 март.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР